Suomen Ekonomit

Suomen Ekonomit on ekonomien ja kyltereiden yhteisö – kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden ja alan opiskelijoiden palvelu- ja etujärjestö.

Suomen Ekonomit ajaa aina ensisijaisesti jäsentensä etuja. Toimimme aktiivisesti sen puolesta, että muutos tuo Suomelle ja jäsenillemme uusia mahdollisuuksia ja että jäsentemme työsuhteiden ehdot kehittyvät samalla oikeaan suuntaan.

Mitä enemmän meitä on, sitä vaikuttavampia olemme ja sitä paremmin voimme rakentaa Suomeen kestävää taloutta ja työelämää. Siksi on tärkeää olla jäsen.

Kenelle

Suomen Ekonomien jäseneksi hyväksytään suomalaisen alemman tai ylemmän kauppatieteellisen tutkinnon (nykyinen KTM) suorittanut. Kauppatieteellisen jatkotutkinnon (KTL / KTT) suorittanut on myös jäsenkelpoinen. Muualla kuin Suomessa opiskelleiden osalta jäsenyyden edellytyksenä on, että henkilö on suorittanut kauppatieteellisen alan perus- tai jatkotutkinnon yliopistossa. Vähintään alempi yliopistollinen perustutkinto yhdessä yliopiston järjestämän MBA/EMBA -ohjelman kanssa oikeuttaa yleensä jäsenyyteen.

Lue lisää: www.ekonomit.fi ja www.ekonomit.fi/jasenyys

Aiheeseen liittyvää